Guvernul va aloca bani din Fondul de rezervă şi pentru proiecte culturale, religioase, sportive

Ordonantorii principali de credite vor putea primi de la Guvern, în acest an, bani şi din Fondul de rezervă bugetară pentru finanţarea unor cheltuieli din domeniile cultural, religios şi sportiv, realizate la nivel central şi local, care nu pot fi asigurate din bugetul aprobat.

488 afișări
Imaginea articolului Guvernul va aloca bani din Fondul de rezervă şi pentru proiecte culturale, religioase, sportive

Guvernul va aloca bani din Fondul de rezervă şi pentru proiecte culturale, religioase, sportive (Imagine: Shutterstock)

Operaţiunea va fi posibilă prin derogare de la Legea finanţelor publice, care limitează modul de folosire a Fondului de rezervă bugetară.

Măsura a fost decisăă de Guvern prin ordonanţă de urgenţă aprobată în ultima şedinţă.

În aceeaşi şedinţă, bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat cu un milion lei din Fondul de rezervă, pentru Secretariatul de Stat pentru Culte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici