Hrebenciuc: În campania lui Geoană am avut cinci-şase postaci angajaţi la sediul din Kiseleff

Şeful campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc, a declarat la Gândul LIVE că PSD a avut cinci – şase postaci angaţi în 2009.

1485 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: În campania lui Geoană am avut cinci-şase postaci angajaţi la sediul din Kiseleff

Hrebenciuc: În campania lui Geoană am avut cinci-şase postaci angajaţi la sediul din Kiseleff (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a precizat că postacii stăteau la sediul central al PSD din Kiseleff, fiind angajaţi la Biroul de presă. Misiunea acestora era de a combate pe diferite site-uri comentariile adversarilor.

Hrebenciuc spune că în 2012 nu vede o campanie electorală online penetrantă.

„Plecând de la campania pe care a avut-o Obama, eu considerând că există un decalaj de patru ani între noi şi ei, consideram că anul 2012 va fi şi anul campaniei online, unul mult mai agresiv. Lumea se preocupă de campanie, dar nu o văd suficient de penetrantă, nu am nişte explicaţii foarte exacte”, a subliniat Hrebenciuc la Gândul LIVE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici