Igaş: Sper să duc mai departe ce a început ministrul Vasile Blaga

Senatorul PDL Traian Igaş a declarat, luni, înainte de a pleca de la Senat la Cotroceni, unde urmează să depună jurământul pentru şefia MAI, că mulţumeşte colegilor de partid care au avut încredere în el şi că speră că va duce mai departe ce a început ministrul Vasile Blaga.

15 afișări
Imaginea articolului Igaş: Sper să duc mai departe ce a început ministrul Vasile Blaga

Igaş: Sper să duc mai departe ce a început ministrul Vasile Blaga (Imagine: www.igas.ro)

"Mă bucur şi apreciez gestul colegilor mei senatori de a participa cu mine la depunerea jurământului", a mai afirmat senatorul, care a părăsit sala de şedinţe a grupului PDL de la Senat însoţit de mai mulţi senatori democrat-liberali.

"Sper să reuşesc să duc mai departe tot ceea ce a început domnul ministru Blaga şi am convingerea că vom colabora bine şi cu dmneavoastră, reprezentanţii mass media aşa cum am făcut-o în calitate de lider de grup. Cu siguranţă am s-o fac şi din poziţia de ministru al Administraţiei şi Internelor", a arătat senatorul PDL.

Întrebat dacă va face schimbări în echipa de la Ministerul de Interne, la DGA şi DGIPI, el a evitat să dea un răspuns.

"Lăsaţi-mă să depun jurământul, să mă duc să preiau ministerul şi pe urmă vom discuta", a spus el.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de numire în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a liderului grupului PDL din Senat, Traian Igaş, în urma demisiei lui Vasile Blaga.

Surse din partid au declarat, agenţiei MEDIAFAX, încă de luni dimineaţă că liderul senatorilor PDL, Traian Igaş, este una dintre variantele luate în calcul de conducerea PDL pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, după demisia lui Vasile Blaga, informaţie confirmată ulterior de către reprezentanţi ai PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici