Ilie Năstase: Candidez la Primăria Capitalei doar dacă Băsescu este contracandidat

Senatorul UNPR Ilie Năstase a reiterat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei, susţinut de UNPR, doar dacă îl va avea contracandiat pe Traian Băsescu, afirmând că o prioritatea a mandatului său ar fi rezolvarea problemelor stadionului Arena Naţională.

2523 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Candidez la Primăria Capitalei doar dacă Băsescu este contracandidat

Ilie Năstase: Candidez la Primăria Capitalei doar dacă Băsescu este contracandidat (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

''S-a discutat despre o candidatură a mea la Primăria Capitalei. Am refuzat'', a declarat, pentru MEDIAFAX, senatorul UNPR Ilie Năstase.

El a mai susţinut că ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei doar dacă îl va avea contracandidat pe Traian Băsescu, susţinând că vrea să îl învingă în competiţia electorală pe fostul şef de stat.

Năstase a criticat modul în care Primăria Capitalei este administrată de liberalul Răzvan Sava, afirmând că dacă PNL susţine interimatul acestuia va pierde alegerile în Bucureşti.

Fostul campion a precizat că dacă ar intra in competiţia electorală, prioritatea să va fi rezolvarea problemelor stadioului Arena Naţională, proiect pentru care, în ciuda sumelor de bani cheltuite, DNA nu a deschis o anchetă. ''Dacă candidez, candidez să rezolv problema stadionului naţional'', a conchis el.

PSD are în vedere un candidat unic la Primăria Capitalei susţinut atât de UNPR, cât şi de ALDE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici