Iliescu: Dacă Băsescu e votat la referendum înseamnă că nu înţelegem noi starea de spirit a lumii

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că, în situaţia în care românii vor vota la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu în favoarea continuării mandatului de către acesta, asta ar înseamna că USL nu a înţeles "starea de spirit a lumii".

648 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Dacă Băsescu e votat la referendum înseamnă că nu înţelegem noi starea de spirit a lumii

Iliescu: Dacă Băsescu e votat la referendum înseamnă că nu înţelegem noi starea de spirit a lumii

"USL are o poziţie foarte limpede, foarte clară, nu e niciun secret (...). Cred că e un lucru care răspunde stării de spirit din ţară (suspendarea lui Traian Băsescu - n.r.), toate sondajele de opinie pe care noi le avem arată o scădere a popularităţii lui clară, pentru că oamenii simt că toate deteriorările din viaţa noastră economică, socială se datorează lui Băsescu, aşa că toţi aşteaptă retragerea lui", a susţinut Iliescu.

El a fost întrebat de ziarişti dacă nu ar fi posibil ca Traian Băsescu să recupereze capitalul politic până la referendumul de demitere.

"Nu cred, nu cred, ar fi contra firii. Adică starea de spirit din ţară este foarte limpede, foarte clară. Acum referedumul va arăta acest lucru. Dacă la referendum cetăţenii o să-l mai voteze pe Băsescu, ceea ce nu cred, ar fi o surpriză şi o dezamăgire totală. Înseamnă că nu înţelegem noi starea de spirit a lumii, dar nu cred. Asta numai oamenii care nu trăiesc cu picioarele pe pământ pot să mai gândească aşa ceva", a mai afirmat preşedintele de onoare al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici