Iliescu, despre Mişcarea Populară: Să vedem ce va să fie. Ce să comentăm abstracţiuni?

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost întrebat, miercuri, ce părere are despre apariţia Fundaţiei Mişcarea Populară, anunţată de Cristian Diaconescu, el precizând că trebuie văzut ce va fi această fundaţie şi că nu se pronunţă asupra unor "abstracţiuni".

159 afișări
Imaginea articolului Iliescu, despre Mişcarea Populară: Să vedem ce va să fie. Ce să comentăm abstracţiuni?

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Să vedem ce va să fie. Ce să comentăm nişte abstracţiuni?", a spus Iliescu.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu "colegii" săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei "Mişcarea Populară", menţionând că "noua formă de expresie" îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici