Iliescu: Înţeleg preocuparea PSD de a avea propriul candidat la prezidenţiale. Eu nu mă pronunţ

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, că înţelege preocuparea existentă în partid de a avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale din 2014, el precizând, în urma unei întrebări, că nu doreşte să se pronunţe personal asupra acestei chestiuni.

459 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Înţeleg preocuparea PSD de a avea propriul candidat la prezidenţiale. Eu nu mă pronunţ

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze faptul că în PSD exită voci care spun că ar trebui ca partidul să dea un candidat propriu la prezidenţiale, Iliescu a răspuns: "E o chestiune de judecată politică".

"Înţeleg această preocupare, este cel mai mare partid, a fost totdeauna cu reprezentantul său. Ei, într-o alianţă, se ajunge şi la asemenea decizie când se judecă lucrurile în interes comun", a adăugat Iliescu.

Întrebat dacă personal ar vrea ca PSD să dea un candidat propriu, Iliescu a răspuns: "Nu vreau să mă pronunţ asupra acestei chestiuni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici