Iliescu: Intrarea lui Voicu în politică şi candidatura acestuia din partea PSD, opţiuni nefericite

Fostul preşedinte de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, joi, la Piteşti, că intrarea lui Cătălin Voicu în politică şi candidatura acestuia din partea PSD la alegerile parlamentare au fost opţiuni nefericite.

18 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Intrarea lui Voicu în politică şi candidatura acestuia din partea PSD, opţiuni nefericite

Iliescu: Intrarea lui Voicu în politică şi candidatura acestuia din partea PSD, opţiuni nefericite (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Cred că această candidatură a fost o opţiune nefericită. Şi pentru el a fost o opţiune nefericită că a intrat în politică. Nu avea nevoie de aşa ceva. Iar în ceea ce priveşte practica interceptărilor, ele ţin de alte năravuri, de alte mentalităţi, de alte vremuri. Sunt interceptări care au fost făcute cu mijloace ascunse, deci care nu răspund unei anumite moralităţi. Sunt chestiuni cu totul excepţionale când se apelează la aşa ceva, dar vehicularea lor în presă dovedeşte o totală rea-intenţie. Asta nu are nimic de-a face cu datoria instanţei de a stabili adevărul, de a judeca în cunoştinţă de cauză, ci este vorba despre manipularea unor observaţii obţinute pe căi ocolite", a declarat Ion Iliescu.

Fostul preşedinte de onoare al PSD Ion Iliescu şi-a lansat, joi, la Piteşti, volumul "România şi lumea la confluenţa secolelor XX şi XXI".

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu, înregistrându-se doar un vot peste minimum necesar. Şedinţa plenului Senatului în care s-a discutat cererea de încuviinţare a arestării preventive a lui Cătălin Voicu s-a desfăşurat în absenţa senatorului, el fiind internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici