Întâlnire de taină între Victor Ponta şi mai mulţi lideri PSD, joi seară: Tema centrală, înlăturarea lui Dăncilă de la şefia partidului

Victor Ponta a avut o întâlnire, joi seară, cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi Sorin Grideanu, în contextul căderii Guvernului Dăncilă, principalul subiect de discuţie fiind posibila preluare a PSD de către Ponta, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

3496 afișări
Imaginea articolului Întâlnire de taină între Victor Ponta şi mai mulţi lideri PSD, joi seară: Tema centrală, înlăturarea lui Dăncilă de la şefia partidului

Întâlnire de taină între Victor Ponta şi mai mulţi lideri PSD, joi seară: Tema centrală, înlăturarea lui Dăncilă de la şefia partidului

Este prima întrevedere restrânsă, după retragerea încrederii Guvernului Dăncilă, prin adoptarea moţiunii de cenzură, joi, în Parlament.

Potrivit surselor citate, tema centrală abordată de cei patru a fost preluarea PSD de către Victor Ponta, acesta fiind un scenariu vehiculat în ultima perioadă în unele medii.

Totodată, în întâlnire într-un cadru mai larg, se desfăşoară doar între social-democraţi, vineri, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu. Printre participanţi se numără Florin Iordache, Alfred Simonis, Olguţa Vasilescu Paul Stănescu, Gabriela Firea, precum şi lideri ai filialelor judeţene ale PSD, au precizat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Întâlnirea de la Parlament, de vineri, a început în jurul orei 9.00 şi este în desfăşurare, la momentul transmiterii acestei ştiri.

Viorica Dăncilă a anunţat, joi seară, că o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD va avea loc, vineri, începând cu ora 18.00.

Ea a precizat că va cere în Comitetul Executiv al PSD un vot pentru excluderea din partid a „trădătorilor” care au votat moţiunea de cenzură şi care au negociat cu liderul Pro România, Victor Ponta. Dăncilă a mai susţinut că au existat cinci voturi ale social-democraţilor.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate.

Taguri:
psd,
întâlnire,
ciolacu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici