Întâlnire între Traian Băsescu, Elena Udrea şi lideri ai PMP, la Cotroceni/ Udrea: Discuţia a fost pozitivă şi consistentă

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, şi cu mai mulţi membri ai conducerii partidului.

2897 afișări
Imaginea articolului Întâlnire între Traian Băsescu, Elena Udrea şi lideri ai PMP, la Cotroceni/ Udrea: Discuţia a fost pozitivă şi consistentă

Întâlnire între Traian Băsescu, Elena Udrea şi lideri ai PMP, la Cotroceni (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat, miercuri, după discuţia de la Palatul Cotroceni cu Traian Băsescu, că a fost o întâlnire "pozitivă şi constructivă", dar că şeful statului va prezenta concluziile în această seară.

"Am fost la Cotroceni împreună cu 13 colegi din conducerea partidului", a spus Udrea., la Realitatea TV.

Întrebată dacă preşedintele i-a acordat susţinerea pentru candidatura la prezidenţiale, Elena Udrea a afirmat că preşedintele Traian Băsescu va prezenta concluziile întâlnirii în această seară. 

"Ceea ce vă pot declara este că a fost o discuţie pozitivă, una în care am discutat foarte mult despre conţinutul programului şi oferta candidatului Elena Udrea, despre PMP şi despre campania electorală în general. A fost o discuţie extrem de  consistentă, cu multe argumente. O descriu ca pe o întâlnire pozitivă, pentru mine şi pentru partid", a mai declarat Udrea, despre discuţia cu preşedintele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici