Udrea, desemnată candidatul PMP la prezidenţiale: Îi voi cere lui Băsescu să mă susţină în competiţia pentru Preşedinţie

Elena Udrea este candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale, au decis marţi reprezentanţii PMP reuniţi în Colegiul Naţional, fiind doar un vot împotriva acestei candidaturi aparţinând europarlamentarului Cristian Preda.

1767 afișări
Imaginea articolului Udrea, desemnată candidatul PMP la prezidenţiale: Îi voi cere lui Băsescu să mă susţină în competiţia pentru Preşedinţie

Elena Udrea (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Udrea a precizat, după şedinţă, că şeful campaniei sale va fi Eugen Tomac şi că de miercuri va începe strângerea de semnături.

Ea a mai spus că este singura care îl poate bate pe Victor Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Udrea: Îi voi cere preşedintelui Băsescu să mă susţină în competiţia pentru Preşedinţie

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat marţi că îi va cere preşedintelui Traian Băsescu să o susţină în "competiţia grea" pentru Cotroceni, arătând că orice cetăţean poate semna pentru mai mulţi candidaţi.

Elena Udrea a spus, după şedinţa Colegiului Naţional al PMP în care a fost votată doar cu un vot împotrivă drept candidatul acestui partid la prezidenţiale, că liderii PMP vor avea o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu.

"Orice cetăţean poate semna pentru mai mulţi candidaţi. A rămas astăzi că vom purta o discuţie cu preşedintele României, este cel căruia noi dorim să-i convingem electoratul să vină să voteze alături de noi. Noi suntem cei care afirmăm şi ne comportăm ca atare că dorim să ducem mai departe reformele începute de Traian Băsescu. Evident că vom vorbi cu preşedintele şi evident că îi voi cere să mă susţină în această competiţie grea, cea mai grea competiţie pe care o poate avea un om politic", a precizat Udrea.

Ea a mai spus că este omul politic care "poate duce mai departe steagul pe care Traian Băsescu l-a ridicat în România".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici