Întâlnirea liderilor PSD-ALDE, premierul Dăncilă şi ministrul Toader s-a încheiat după aproape trei ore

Întrevederea de marţi, din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu premierul Viorica Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi ministrul Tudorel Toader s-a încheiat după aproape trei ore. Niciunul nu a făcut declaraţii la final.

1041 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea liderilor PSD-ALDE, premierul Dăncilă şi ministrul Toader s-a încheiat după aproape trei ore

Dragnea, Tăriceanu, Toader şi Dăncilă, discuţii în biroul Camerei Deputaţilor, după şedinţa solemnă

Întâlnirea a avut loc imediat după şedinţa solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru marcarea a 15 ani de la aderarea României la NATO şi a 70 de ani de existenţă a Alianţei Nord-Atlantice, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Anterior întrevederii din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Toader declara, întrebat dacă a discutat cu liderii coaliţiei de guvernare sau cu premierul Dăncilă despre ordonanţele pe Codurile penale sau completurile de 5, că nu a primit nicio invitaţie, însă când va primi va participa.

Solicitat să comenteze dacă este urgentă modificarea codurilor penale, Toader a răspuns pozitiv. „Da, pentru că sunt multe decizii ale CCR din anii din urmă care nu au fost transpuse în Codul penal, avem directive europene care trebuiesc transpuse chiar în Codul Penal, confiscarea extinsă sau consilidarea prezumţiei de nevnovăţie”.

De asemenea şi şedinţa conducerii PSD cu liderii judeţeni şi primarii, în care au fost discuţii despre strategia la campania electorală pentru europarlamentare s-a încheiat, marţi seară, fără ca vreun social-democrat să facă declaraţii.

Marţi dimineaţă, înaintea reuniunii, secretarul general PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că miniştrii şi candidaţii PSD la europarlamentare vor participa la mitinguri electorale la nivel naţional, unde se vor afla ”printre oameni, lângă oameni”, el afirmând că probabil va fi organizat manifestaţie şi în Capitală.

Totodată, Ştefănescu a mai susţinut că PSD va mai avea o întrunire, joi, cu primarii şi liderii organizaţiilor PSD din zona Bucureşti-Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici