INTERVIU | Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a fost invitat la MEDIAFAX Live

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a fost prezent, vineri, în studioul MEDIAFAX Live, pentru o discuţie pe larg despre România faţă cu angoasele Europei şi ale lumii, alături de redactorul-şef al Mediafax, Indira Crasnea.

432 afișări
Imaginea articolului INTERVIU | Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a fost invitat la MEDIAFAX Live

INTERVIU | Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, este invitat la MEDIAFAX Live

Cât de sperietoare este Federaţia Rusă, dacă ar trebui regândit parteneriatul strategic româno-american, care este răspunsul diplomaţiei române la provocările externe şi care va fi deznodământul crizei din Catalonia, sunt câteva dintre temele care au fost discutate cu fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, în studioul MEDIAFAX Live.

 

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici