Ioan Oltean: Nu se pot face mai multe grupuri de independenţi

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean (PDL) a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că afirmaţia deputatului Mircea Irimescu, potrivit căreia acesta se declară independent faţă de grupul independenţilor, "este făcută pentru imagine" şi că nu se pot face mai multe grupuri de independenţi.

18 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean: Nu se pot face mai multe grupuri de independenţi

Ioan Oltean: Nu se pot face mai multe grupuri de independenţi (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Nu se pot face şapte grupuri de independenţi. Nu poţi să fii independent pe lângă grupul independenţilor. Nu există altă posibilitate decât aceea a unui singur grup al independenţilor şi nimic altceva. Declaraţia lui (Irimescu - n.r.) este făcută pentru imagine", a explicat Oltean.

Deputatul de Suceava Mircea Irimescu şi-a anunţat, luni, în plen, "independenţa" faţă de grupul independenţilor din care a făcut parte, argumentând că el este membru PNŢCD, iar grupul independenţilor tinde a fi şi se comportă ca o formaţiune politică distinctă.

"Deoarece am fost şi sunt membru al PNŢCD, în condiţiile în care grupul deputaţilor independenţi tinde a fi şi se comportă ca o formaţiune politică distinctă, îmi declar începând de astăzi (luni - n.r.) indepependenţa faţă de acest grup politic din Camera Deputaţilor", a spus Irimescu.

Mircea Irimescu, membru PNŢCD, a candidat la alegerile parlamentare din 2008 pe lista PNL, în baza unui protocol încheiat între PNL şi PNŢCD. După alegeri, el a demisionat din PNL şi a revenit în PNŢCD, intrând apoi în grupul parlamentarilor independenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici