Iohannis a promulgat pachetul de legi privind achiziţiile publice, aprobat de Parlament cu "o viteză notabilă"

Pachetul de legi privind achiziţiile publice a fost promulgat, a anunţat joi preşedintele Klaus Iohannis, care a ironizat însă Parlamentul pentru a că reuşit să adopte aceste legi în jumătate de an, o "viteză notabilă" pentru Legislativ.

1538 afișări
Imaginea articolului Iohannis a promulgat pachetul de legi privind achiziţiile publice, aprobat de Parlament cu "o viteză notabilă"

Iohannis a promulgat pachetul de legi privind achiziţiile publice, aprobat de Parlament cu "o viteză notabilă" (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Preşedintele a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă extraordinară, susţinută la Palatul Cotroceni. Iohannis a mulţumit Legislativului pentru adoptarea celor patru legi privind achiziţiile publice, ironizându-i însă pe parlamentari pentru întârizierea de care au dat dovadă, votarea actelor normative fiind amânată de mai multe ori.

"Este un pas înainte în zona achiziţiilor publice. Trebuie să apreciez în sens pozitiv faptul că Parlamentul a înţeles importanţa acestui pachet de acte normative şi a trecut prin toate procedurile în aproximativ jumătate de an ceea ce este o viteză notabilă pentru Parlamentul nostru", a declarat şeful statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici