Iohannis a semnat decretele de numire a unor noi ambasadori

Preşedintele Jlaus Iohannis a semnat vineri decretele prin care au fost acreditaţi noi ambasadori ai României la ONU, în Suedia, Singapore sau la Consiliul Europei.

925 afișări
Imaginea articolului Iohannis a semnat decretele de numire a unor noi ambasadori

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind acreditarea lui Daniel Ioniţă în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Suediei, cu reşedinţa la Stockholm, dar şi a lui Iulian Buga în calitate de ambasador în Republica Singapore.

Cornel Feruţă a fost acreditat în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, reprezentant permanent al României pe lângă Organizaţia Naţiunilor Unite de la New York, iar Răzvan-Victor Rusu în calitate de ambasador, şef al Misiunii Permanente a României pe lângă Oficiul Naţiunilor Unite de la Geneva şi Organizaţiile Internaţionale cu sediul în Confederaţia Elveţiană.

De asemenea, preşedintele României a semnat decretele pentru acreditarea lui Ion Jinga în calitate de ambasador, şef al Misiunii Permanente a României pe lângă Consiliul Europei de la Strasbourg şi a lui Nicolae Năstase, ambasador în Republica Senegal, în Republica Capului Verde, în Republica Gambia, în Burkina Faso şi în Republica Côte d’Ivoire, şi în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Guineea-Bissau, cu reşedinţa la Dakar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici