Iohannis, despre incidentul de la Topoloveni: E revoltător. Imaginea României lui Dragnea

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, întrebat despre prostestatarii care au fost ridicaţi de jandarmi la Topoloveni, în timpul vizitei liderului PSD, că este revoltător. ”Cred că aici deja avem imaginea României lui Dragnea, cine nu e cu el va fi arestat”, a mai spus şeful statului.

2865 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre incidentul de la Topoloveni: E revoltător. Imaginea României lui Dragnea

Iohannis, despre incidentul de la Topoloveni: E revoltător. Imaginea României lui Dragnea

„Este revoltător ca în anul 2019, oameni care pur şi simplu sunt nemulţumiţi de un politician, sa fie luaţi de jandarmi . Cred că aici deja avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu este cu Dragnea va fi arestat, aşa ne-au arătat imaginile de la Topoloveni. Nişte oameni nemulţumiţi, pe buna dreptate de Dragnea, s-au dus pur şi umplu să protesteze paşnic şi au fost luaţi de jandarmi. Este incredibil, este inimaginabil pentru România anului 2019. Iată un argument un puternic pentru a merge la vot pentru a da un răspuns acestui guvern, acestei guvernări eşuate”, a declarat Klaus Iohannis.

Mai mulţi protestatari care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, în judeţul Argeş, au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la Poliţie pentru legitimare, în timpul vizitei în localitate a preşedintelui PSD,. Liviu Dragea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici