Iohannis, despre revizuirea Constituţiei: Cred că nu mai e nicio şansă pentru un referendum

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că nu crede că proiectul de revizuire a Constituţiei mai are vreo şansă să fie promovat, respectiv să se ajungă la convocarea referendumului pe această temă odată cu alegerile europarlamentare.

201 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre revizuirea Constituţiei: Cred că nu mai e nicio şansă pentru un referendum

Iohannis, despre revizuirea Constituţiei: Cred că nu mai e nicio şansă pentru un referendum (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Iohannis a fost întrebat câte şanse mai dă promovării proiectului de revizuire a Constituţiei printr-un referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare.

"Nicio şansă, nici nu cred că se va ajunge acolo. (...) După părerea mea, strict personală, sunt şanse mari să nu avem referendum pe Constituţie. Motivul ar fi că acest proiect a fost însuşit de USL, dacă USL intră în dificultate sau se rupe, atunci cine ar mai susţine acest proiect? Curtea Constituţională a făcut nenumărate comentarii pe proiectul de Constituţie, toate acestea ar trebui readuse, rediscutate în USL, reformulate, unele abandonate. Nu sunt convins că mai există voinţa politică necesară pentru a duce mai departe un proiect de aşa amploare", a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici