Iohannis, joi, la manifestările din Polonia de marcare a sfârşitului celui de-al Doilea Război Mondial

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să participe, joi, la Gdansk, în Polonia, la manifestările organizate cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a sfârşitului celui de-al Doilea Război Mondial.

466 afișări
Imaginea articolului Iohannis, joi, la manifestările din Polonia de marcare a sfârşitului celui de-al Doilea Război Mondial

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Potrivit unui anunţ de presă al Administraţiei Prezidenţiale, de la ora 17.30 (ora României), preşedintele Iohannis va participa, la Centrul European Solidaritatea, la vizitarea unei expoziţii dedicate celui de-al Doilea Război Mondial, împreună cu preşedintele Poloniei, Bronisław Komorowski.

Între orele 18.00 (ora României) şi 21.45 (ora României), manifestările organizate la Centrul European Solidaritatea cuprind panelul istoric cu titlul "Reevaluarea moştenirii celui de-al Doilea Război Mondial după 70 de ani" şi panelul politic intitulat "Integrarea Europeană ca lecţie învăţată după cel de-al Doilea Război Mondial: ce mai reprezintă aceasta astăzi".

Preşedintele urmează să participe apoi, de la ora 21.50 (ora României), la ceremonia de aprindere de candele la Monumentul lucrătorilor navali.

De la ora 22.20 (ora României), este programat dineul oficial oferit de preşedintele Bronisław Komorowski.

De asemenea, de la ora 00.30 (ora României), preşedintele Iohannis urmează să participe la ceremonia de marcare a sfârşitului celui de-al Doilea Război Mondial, la Gdansk, Westerplatte, Monumentul Apărătorilor Polonezi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici