Iohannis: Luna mai este o lună frumoasă, nu ştiu dacă pentru referendum

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că luna mai este frumoasă, dar nu ştie dacă şi pentru referendum, răspunzând în acest fel întrebării legate de intenţia coaliţiei de guvernare de a organiza în următoarele două luni referendumul pentru familie.

1189 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Luna mai este o lună frumoasă, nu ştiu dacă pentru referendum

Iohannis: Luna mai este o lună frumoasă, nu ştiu dacă pentru referendum

"Luna mai e o lună frumoasă. Nu ştiu dacă şi pentru referendum. Aştept să văd cum evoluează discuţia. Nu e niciun motiv de grabă aici", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că vrea, ca în perioada următoare, modificările la Legea Referendumului să ajungă la promulgare, astfel încât să se poată stabili data referendumului pentru familie, în acelaşi timp liderul PSD dorind o dezbatere pe necesitatea parteneriatului civil.

Vicepremeirul Paul Stănescu a înaintat şi o lună, spunând că referendumul ar putea fi organizat în mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici