Iohannis: Ponta mă atacă, Udrea îl atacă pe Ponta, Macovei atacă pe toată lumea. Eu nu intru în joc

Liderul PNL Klaus Iohannis afirmă, într-o postare pe Facebook, că nu va intra în jocul atacurilor lansate de către Victor Ponta, Elena Udrea şi Monica Macovei, el scriind că este posibilă şi o altfel de campanie.

1470 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Ponta mă atacă, Udrea îl atacă pe Ponta, Macovei atacă pe toată lumea. Eu nu intru în joc

Iohannis: Ponta mă atacă, Udrea îl atacă pe Ponta, Macovei atacă pe toată lumea. Eu nu intru în joc (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Domnul Ponta mă atacă pe mine, doamna Udrea îl atacă pe domnul Ponta, mă atacă pe mine, doamna Macovei atacă pe toată lumea. Nu voi intra în acest joc. Se poate o altfel de campanie!", scrie Iohannis.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, la Tulcea, cum comentează afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia unii candidaţi ar trebui să-şi completeze CV-ul, el răspunzând că şeful statului vrea, probabil, să-l şantajeze pe liderul liberal Klaus Iohannis.

Întrebat despre afirmaţia şefului statului, Victor Ponta a precizat că el a avut funcţii publice cunoscute şi nu are nimic de ascuns. "Probabil că vrea să-l şantajeze pe Iohannis. Habar n-am. E treaba lui", a mai spus Ponta.

Premierul a mai declarat că "asta înseamnă Traian Băsescu şi urmaşii săi: şantaj şi ameninţări".

Întrebat de ce-ar fi de şantajat la liderul PNL, Ponta a răspuns: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe el. Mă întrebaţi pe mine cu ce-l şantajează Băsescu pe Iohannis? Nu ştiu".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1, că încă speră că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, adăugând că este de "o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta".

"Eu încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă şi nu este o ameninţare, dar cred că este de o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta", a declarat Traian Băsescu. El a menţionat că "nu e nimic de dispreţuit, dar trebuie spus".

Recent, Klaus Iohannis declara, la un post de televiziune, că preşedintele ar trebui să ofere detalii despre candidaţii care nu au CV-uri complete, precizând că el nu are nimic de ascuns.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici