Iohannis, prima declaraţie oficială: Dragi români, vă mulţumesc. Voi fi un preşedinte liber, vă voi reprezenta pe voi. SOLICITĂRILE lui Iohannis

Klaus Iohannis a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că le mulţumeşte românilor care l-au votat şi că va fi un preşedinte liber, care va reprezenta cetăţenii.

40823 afișări
Imaginea articolului Iohannis, prima declaraţie oficială: Dragi români, vă mulţumesc. Voi fi un preşedinte liber, vă voi reprezenta pe voi. SOLICITĂRILE lui Iohannis

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

DECLARAŢIILE LUI IOHANNIS:

  • Rog partidele politice să înceapă urgent discuţiile pe legea votului electronic şi a votului prin corespondenţă. Nu vreau să se mai întâmple vreodată ce s-a întâmplat la votul în diaspora. Este inadmisibil.

  • Exprim încă o dată respectul pentru românii din diaspora, care au avut nevoie de multe ore să voteze, care au înţeles importanţa votului lor. Îl rog pe preşedintele încă în funcţie să analizeze situaţia votului în diaspora şi să recheme de pe post toţi diplomaţii care nu au gestionat corespunzător situaţia din secţiile de vot.Nu pot să accept să existe situaţii unde concetăţeni de-ai mei să fie trataţi cu gaze lacrimogene fiindcă vor să voteze.

  • Un gând bun pentru partenerii noştri externi. Voi continua parteneriatele care sunt pilonii politicii externe ale României: parteneriatul strategic cu SUA, rolul şi locul nostru în NATO şi UE. Voi dovedi că România este un partener serios, credibil şi de cursă lungă.

  • Invit Guvernul să poftească în Parlament cu bugetul pentru 2015, cu cât mai repede cu atât mai bine.

  • Dragi români, voi fi preşedintele românilor. Voi fi un preşedinte liber, vă voi reprezenta pe voi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici