IPP, îngrijorat de evoluţiile politice: Coaliţia acţionează ca si cum nu respectă instituţiile

Institutul pentru Politici Publice (IPP) îşi manifestă public, într-un comunicat, "îngrijorarea cu privire la recentele evoluţii de pe scena politică", susţinând că "actuala coaliţie de Guvernare acţionează ca şi cum nu respectă regulile şi deciziile instituţiilor statului".

265 afișări
Imaginea articolului IPP, îngrijorat de evoluţiile politice: Coaliţia acţionează ca si cum nu respectă instituţiile

IPP, îngrijorat de evoluţiile politice: Coaliţia acţionează ca si cum nu respectă instituţiile (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

IPP îşi exprimă convingerea că "planul în şapte paşi al USL duce România înapoi în timp, tot ce am câştigat în 22 de ani dovedindu-se un proces reversibil în doar trei zile".

"Cerem PSD şi PNL să evalueze impactul pe care deciziile luate din ambiţii politice le pot avea pentru stabilitatea proceselor democratice şi funcţionalitatea instituţiilor statului, fundamentale pentru credibilitatea României în exterior. Asemenea măsuri pot duce la consecinţe extrem de severe în plan european şi internaţional din punct de vedere economic şi politic, România fiind deja în atenţia Comisiei Europene şi a misiunilor diplomatice la Bucureşti", se arată în comunicatul IPP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici