Joe Biden promite că vaccinul anti-Covid va fi gratuit pentru toată lumea odată ce va fi disponibil

  • Joe Biden promite că vaccinul va fi gratuit, odată ce va fi disponibil
  • Acesta a acuzat administraţia Trump că a renunţat la pandemia de coronavirus
  • În SUA, coronavirusul a făcut peste 220.000 de victime
901 afișări

Candidatul democrat la preşedinţie, Joe Biden promite că vaccinul va fi gratuit pentru toată lumea, odată ce va fi disponibil. El a acuzat de mult administraţia Trump că a renunţat la lupta cu pandemia de coronavirus, însă argumentele sale devin mai dure.

A spus că preşedintele a încurajat în mod activ răspândirea acesteia. El încearcă să menţină accentul în cursa prezidenţială pe criza sănătăţii provocată de noul virus, care a ucis peste 220.000 de americani.

Joe Biden, candidat la preşedinţie: Ne vom concentra pe dezvoltarea unor tratamente sigure şi eficiente şi pe distribuirea unui vaccin sigur şi eficient. Preşedintele Trump susţine că a găsit un leac. Cu toate acestea, avem 1,000 de oameni care mor în fiecare zi, mai mult de 40,000 de oameni sunt în spitale chiar acum lupta cu virusul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici