Kelemen: Dezbaterile din campanie să fie despre România, nu despre persoane şi lucruri neimportante

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că în campania electorală pentru prezidenţiale dezbaterile şi mesajele candidaţilor trebuie să fie despre România, nu despre persoane şi lucruri mai puţin importante pentru cetăţeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

159 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Dezbaterile din campanie să fie despre România, nu despre persoane şi lucruri neimportante

Kelemen Hunor (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Kelemen Hunor a declarat, duminică, la Zalău, într-o conferinţă de presă, că va încerca, în calitate de candidat, să nu intre în dispute personale în timpul campaniei electorale.

"Considerăm că această campanie electorală trebuie să fie orientată, şi toate mesajele, spre a arăta rolul României în regiune, rolul României în UE, ce ţară vrem pentru noi, pentru toţi. Noi vom arăta şi cum credem că ar trebui să fie viitorul comunităţii maghiare în România. (…) Sper că vom avea dezbateri despre România, nu despre persoane, despre proiecte, nu despre lucruri mai puţin importante pentru cetăţeni. Eu voi încerca să rămân pe această pistă, fără să intru în polemici şi dispute personale care nu nicio legătură cu interesele comunităţii şi societăţii”, a spus liderul UDMR.

Kelemen a adăugat că, el, personal, crede într-o Românie puternică, într-un stat respectat nu numai în regiunea balcanică, ci şi în UE.

"Avem nevoie de un proiect de ţară care va arăta că peste cinci ani, peste zece ani, coeziunea socială va fi mai puternică şi decalajele dintre regiunile României vor dispărea. Până nu vor dispărea, nici România nu va fi o ţară puternică. Mesajul şi programul nostru politic vor fi în această direcţie”, a conchis Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici