Kelemen Hunor: Cooptarea PPDD la guvernare, un dezastru din punctul de vedere al imaginii

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că, din punctul său de vedere, cooptarea PPDD la guvernare ar fi un dezastru, ca imagine, şi că nu este de acord cu aceasta, el precizând că fără votul coaliţiei nu ar trece de Parlament o astfel de formulă.

303 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: Cooptarea PPDD la guvernare, un dezastru din punctul de vedere al imaginii

Kelemen Hunor (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Întrebat dacă, din punctul său de vedere, ar fi oportună cooptarea PPDD la guvernare, preşedintele UDMR a spus: "Din punctul meu de vedere, nu. Dar acesta este punctual meu de vedere, fiindcă, din punctul de vedere al imaginii, ar fi un dezastru. Şi nici nu este nevoie", a declarat Kelemen Hunor.

El a adăugat că, la nivel local, fiecare face înţelegeri, dar "la nivel guvernamental, în coaliţie, a spus public că nu este de acord, pentru că ar fi o greşeală".

"Nu am discutat cooptarea PPDD la guvernare, premierul a ieşit şi a spus că au fost nişte discuţii, dar nu ne-a cerut o discuţie mai profundă. Asa înseamnă că în acest moment nu este de actualitate, fiindcă, oricum, fără voturile coaliţiei, nu se poate trece prin Parlament", a spus Kelemen Hunor.

El a precizat că premierul nu a solicitat votul UDMR şi nici acordul partidului, pentru că au fost nişte discuţii mai mult pentru autorităţile locale.

Preşedintele UDMR a menţionat că premierul cunoaşte punctul său de vedere privind cooptarea PPDD la guvernare.

"Sigur, aici ţine şi de el şi de PSD, dar el cunoaşte punctul meu de vedere", a mai spus Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici