Kelemen: Vom decide la grup, dar nu există altă soluţie decât votul împotriva învestirii Guvernului

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că decizia privind votul pe care îl va da Uniunea la învestirea Guvernului Ponta II va fi luată de grupurile parlamentare reunite ale organizaţiei, el arătând, însă, că "nu există altă soluţie" decât un vot împotriva învestirii.

147 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Vom decide la grup, dar nu există altă soluţie decât votul împotriva învestirii Guvernului

Kelemen Hunor (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă poziţia UDMR în legătură cu votul la învestirea Guvernului Ponta II va rămâne aceeaşi, el a răspuns că acest lucru "se conturează".

"Vom discuta în grupul reunit. Acolo vom lua o decizie, probabil că astăzi, după ora 16.00, dar aceasta va fi, probabil, decizia. Trebuie să votăm, trebuie o decizie formală, cât am discutat eu cu colegii, aceasta va fi poziţia noastră. Sigur, este şi un lucru normal când nu eşti în coaliţia de guvernare, când nu ai nevoie de voturile tale, când eşti în opoziţie, atunci te gândeşti că trebuie să vedem şi programul de guvernare. (...) Cam asta se conturează, nu există altă soluţie", a spus el.

"Am spus că în orice condiţie vom forma o opoziţie constructivă, nu vom fi Gică Contra, indiferent ce spune, vom vota împotrivă", a conchis el.

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, luni, că Uniunea va vota împotriva învestirii noului Cabinet Ponta, Kelemen arătând totodată că este pentru prima dată când ceea ce s-a stabilit a fost întors în discuţii după câteva zile. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici