Video Klaus Iohannis laudă oamenii legii pentru intervenţiile în forţă la scandaluri

  • Iohannis spune că nu toată lumea a înţeles că trebuie să respecte normele
  • Preşedintele a lăudat poliţia şi jandarmeria, care au intervenit la timp şi ferm
  • Mai multe scandaluri violente au avut loc în ultimele zile în Bucureşti, Hundoara şi Săcele
262 afișări

Scandalurile iscate în perioada sărbătorilor au fost rezolvate rapid de oamenii legi. Multe s-au încheiat cu intervenţii în forţă, chestie care îl încântă pe reşedintele Klaus Iohannis. 

„Vreau aici să condamn cu fermitate acele manifestări violente care au fost puţine, dar foarte vizibile. Au fost, din păcate, oameni care nu au înţeles despre ce este vorba, nu au înţeles de ce trebuie să respecte normele, şi, în aceste chestiuni, trebuie să laud iar autorităţile, în special poliţia şi jandarmeria, care au intervenit la timp şi ferm. Şi aşa trebuie să rămână în continuare”, a spus şeful statului. 

Reacţia şefului statului vine după violenţele din ultimele zile de la Bucureşti, Hundoara şi Săcele. Poliţiştii şi jandarmii au fost nevoiţi să intervină cu armamentul din dotare pentru a-i calma pe scandalagii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici