Lider ALDE: Grindeanu lasă loc la multe interpretări şi la jocuri politicianiste obscure

Premierul Sorin Grindeanu lasă loc la jocuri politicianiste obscure, alegând să rămână în fruntea unui Guvern gol, fără miniştri, spune deputatul Ion Cupă, vicepreşedintele ALDE şi preşedinte al organizaţiei de la Dolj a partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

336 afișări
Imaginea articolului Lider ALDE: Grindeanu lasă loc la multe interpretări şi la jocuri politicianiste obscure

Lider ALDE: Grindeanu lasă loc la multe interpretări şi la jocuri politicianiste obscure

”Premierul acela nu mai este premierul nostru”, a declarat, joi, la Craiova, deputatul Ion Cupă, preşedinte al ALDE Dolj, referindu-se la Sorin Grindeanu.

Ion Cupă a criticat atitudinea lui Sorin Grindeanu care refuză să-şi dea demisia din funcţia de premier, după ce PSD şi ALDE i-au retras sprijinul politic.

”Sunt dezamăgit de atitudinea domnului Grindeanu, care lasă loc la multe interpretări şi la jocuri politicianiste obscure pe care lumea a început să le discute. Nu mi se pare normal să ai un Guvern la ora asta gol, să fii premier al unui Guvern gol, fără miniştri. Trăim totuşi într-o democraţie, noi trebuie să respectăm nişte reguli. Fiecare dintre noi, când ajungem într-o poziţie, trebuie să ne gândim: trăim într-o democraţie sau nu? Dacă suntem conduşi de alte mecanisme din spatele nostru, atunci este altceva. Dar atât timp cât şi PSD şi ALDE au avut ieri forurile de decizie şi i-au retras sprijinul premierului, premierul acela nu mai este premierul nostru. La ora asta, premierul nu are susţinerea majorităţii din Parlament. Un premier trebuie să aibă majoritate în Parlament. Partidul care l-a desemnat premier i-a retras sprijinul, de bun simţ ar fi să-şi dea demisia”, a declarat Ion Cupă.

Acesta s-a declarat convins că ”niciun coleg de la ALDE nu va alege să facă parte dintr-o guveranare Grindeanu”.

”Poate doar câţiva care sunt înregimentaţi la ALDE dar, de fapt, nu fac politica ALDE”, a conchis deputatul Ion Cupă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici