Daniel Constantin îi aduce elogii lui Sorin Grindeanu: Un om onest, care iubeşte România

Fondatorul partidului Pro România Daniel Constantin a transmis miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, că susţine guvernul condus de Sorin Grindeanu, pe motiv că acesta este ”un om onest” care ”iubeşte România mai mult decât propria funcţie”.

1377 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin îi aduce elogii lui Sorin Grindeanu: Un om onest, care iubeşte România

Daniel Constantin îi aduce elogii lui Sorin Grindeanu: Un om onest, care iubeşte România

”Ce am spus in ultimele luni se confirma, din pacate pentru stabilitatea Romaniei! Astazi este clar pentru toata lumea ca toate deciziile Coalitiei, toate deciziile care au influentat activitatea guvernamentala, au fost luate de doua persoane in mod discretionar - de Liviu Dragnea si de complicele acestuia, de Calin Popescu Tariceanu. De la numirea ministrilor si pana la cele mai controversate decizii, singurii responsabili sunt Dragnea si Tariceanu. Astazi este un moment de cotitura pentru Romania, pentru viitorul nostru, al tuturor”, a scris Daniel Constantin pe pagina de Facebook.
Constantin a mai afirmat că susţine în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, pe care îl consideră ”un om onest”, care ”iubeşte România”.

”Eu, spre deosebire de Dragnea si de Tariceanu nu imi schimb opinia si angajamentul! Voi sustine in continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, din simplul motiv ca este un om onest care iubeste Romania mai mult decat propria functie sau beneficiu”, a mai afirmat Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici