Lider din Opoziţie, apel pentru crearea unui pol politic care să lupte deschis împotriva unui ROexit

Liderul PMP, Eugen Tomac, a propus, marţi, crearea unei coaliţii pro-europene foarmată din toate partidele de opoziţie parlamentare şi extraparlamentare şi desemnarea unui candidat comun pentru alegerile prezidenţiale, pentru evitarea unui ROexit, care ar fi varianta PSD-ALDE.

545 afișări
Imaginea articolului Lider din Opoziţie, apel pentru crearea unui pol politic care să lupte deschis împotriva unui ROexit

Lider din Opoziţie, apel pentru crearea unui pol politic care să lupte deschis împotriva unui ROexit

”Cum poate fi evitat un dezastru, cum poate fi salvată România de sub amprenta lui Dragnea? Pe 1 decembrie, în an Centenar, am trăit un sentiment unic de bucurie pe care l-am împărţit cu miile de români veniţi din toate colţurile ţării la Alba Iulia. Oameni care au venit din convingere, pentru a sărbători împlinirea unui secol de la Marea Unire. Aproape toţi românii pe care i-am întâlnit mi-au pus aceeaşi întrebare: când scăpăm de Dragnea? Este limpede că societatea de astăzi a ajuns în punctul în care pur şi simplu nu mai suportă ca un om constrâns de propriile probleme să ţină captivă o ţară. Pentru a evita dezastrul care se prefigurează, acela al împingerii României în afara UE de o putere toxică, este nevoie mai mult decât oricând de crearea unui front politic comun pro-European”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El a mai afirmat că este necesară constituirea unei coaliţii politice credibilă, care să susţină integrarea deplină a României în Uniunea Europeană, a unui ”pol politic care să lupte deschis împotriva unui ROexit”.

”Dacă Dragnea şi Vâlcov luptă deschis împotriva Uniunii Europene, răspunsul nostru pentru trebuie să fie următorul:

1. Crearea unei coaliţii pro-europene foarmată din toate partidele de opoziţie parlamentare şi extraparlamentare.
2. Listă comună la alegerile europarlamentare pentru a obţine mai multe voturi decât PSD-ul.
3. Candidat comun, susţinut de toată opoziţia, pentru alegerile prezidenţiale.

Aceasta este singura cale prin care putem evita un dezastru. Doar aşa putem învinge PSD-ul, doar aşa îi putem înlătura pe Dragnea şi Vâlcov de la Palatul Victoria şi, prin urmare, să evităm un ROexit. Orice alt scenariu nu face decât să-i permită lui Daddy să-şi menţină puterea prin şantaj politic, resurse guvernamentale şi manipulare”, a conchis preşedintele PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici