Lider social-democrat dintr-un judeţ în care Dăncilă a câştigat alegerile: PSD n-a mai venit cu nicio temă nouă. Ne-am oprit aşa, prin anul 2016

PSD are nevoie de oameni noi, nu de cei care au câştigat alegeri doar pentru binele lor personal, spune vicepreşedintele PSD Mehedinţi, Marius Screciu. Acesta adaugă şi că PSD nu a mai venit cu nicio temă nouă şi s-a oprit „aşa, prin anul 2016”.

417 afișări
Imaginea articolului Lider social-democrat dintr-un judeţ în care Dăncilă a câştigat alegerile: PSD n-a mai venit cu nicio temă nouă. Ne-am oprit aşa, prin anul 2016

Sursa FOTO: Facebook Marius Screciu

Vicepreşedintele PSD Mehedinţi, Marius Screciu, îşi doreşte ca PSD să aibă şi alţi candidaţi, în aşa fel încât reprezentanţii să aibă de unde alege.

„Sunt oameni care nu trebuie să plece sau să nu facă parte din conducerea PSD, mă refer la Gabriela Firea la Liviu Pleşoianu. Sunt oameni care au o anumită imagine şi care pot sprijini reforma şi reconstrucţia în PSD. Sperăm să nu mai ajungem iar la discuţii de culise <îl aleg pe ăla, nu îl alegem pe ăla. Noi venim şi sprijinim pe al tău, tu vii şi sprijini pe al meu>. Ne trebuie oameni serioşi, care să îşi asume reforma partidului cu un program clar, corect. Altfel riscăm să pierdem şi mai mult pentru că, parcă văd, o să vină iar în conducerea partidului oameni care nu câştigă alegerile decât pentru a ajunge preşedinţi de consilii judeţene sau primari, dar în momentul în care trebuie să câştige alegerile pentru partid, întâmplător, nu o mai fac. Pierd şi europarlamentare şi prezidenţiale, nu câştigă decât un rând de alegeri pentru ei, personal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Screciu.

Potrivit acestuia, PSD are nevoie de teme noi şi de o firmă de PR, după modelul multinaţionalelor, care să îi promoveze proiectele.

Marius Screciu spune că PSD nu a mai venit cu nicio temă nouă în societatea românească: „Ne-am oprit aşa, prin anul 2016. De acolo nu am mai adus nimic nou. Ne-am cantonat în programul de guvernare realizat parţial”.

După ce conducerea PSD a fost schimbată, din conducerea interimară a partidului face parte şi Aladin Georgescu, şeful PSD Mehedinţi, unul dintre judeţele unde Viorica Dăncilă a reuşit să adune mai multe voturi decât Klaus Iohannis, iar prezenţa lui Georgescu în noua conducere ar trebui să fie un semn că partidul va asculta şi vocea membrilor simpli.

„Eu cred că PSD s-a trezit. Pentru că atunci când ajungi de la 46% la 23% e clar că ceva mai mult nu funcţionează în interiorul partidului şi atunci trebuie să cobori la oameni, la părerile membrilor, la simpatizanţi, pentru că de acolo vin şi voturile”, a spus liderul PSD Mehediţi.

La rândul său, deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a declarat, pentru MEDIAFAX, că ar fi vrut ca la alegeri să fie implicate doar partidele politice, „nu şi structurile”: „Pentru mine nu este o surpriză faptul că am pierdut alegerile. Nu ştiu ce va fi, nu vreau să mă pronunţ, dar Viorica Dăncilă a obţinut peste scorul partidului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lider psd,
partid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici