Şedinţă informală în biroul lui Ciolacu, după scandalul din CEx de marţi seara. Ce lideri PSD au fost invitaţi

În biroul lui Marcel Ciolacu se desfăşoară o şedinţă informală, la momentul transmiterii acestei ştiri, la care iau parte Lia Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea şi Paul Stănescu. Este prima şedinţă a liderilor social-democraţi după şedinţa CEx de marţi seară şi a schimbării conducerii partidului.

1801 afișări
Imaginea articolului Şedinţă informală în biroul lui Ciolacu, după scandalul din CEx de marţi seara. Ce lideri PSD au fost invitaţi

Şedinţă informală în biroul lui Ciolacu, după scandalul din CEx de marţi seara. Ce lideri PSD au fost invitaţi

La momentul transmiterii acestei ştiri, au fost văzuţi intrând în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, social-democraţii Lia Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea şi Paul Stănescu. Este posibil ca la şedinţă să se afle şi alţi membri ai PSD.

Viorica Dăncilă a anunţat, marţi noapte, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

Odată cu Viorica Dăncilă, şi Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor au demisionat din funcţiile de conducere ale PSD.

Demisiile au venit în contextul presiunilor social-democraţilor, nemulţumiţi de rezultatele partidului la alegerile prezidenţiale.

Marcel Ciolacu va prelua interima şefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziţia de secretar general al partidului. Au fost decişi şi alţi opt vicepreşdinţi regionali. Congresul va fi organizat într-o lună şi jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Eugen Teodorovici rămâne simplu membru al PSD.

Anterior demisionaseră din funcţiile de vicepreşedinţi ai PSD Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Roxana Mînzatu, Marian Oprişan şi Dragoş Benea.

Viorica Dăncilă a anunţat în ultimul moment al reuniunii CEx că demisionează din funcţie, a adăugat Daniel Tudorache. Pe parcursul şedinţei nu ar fi vrut să demisioneze nici ea, nici Eugen Teodorovici.

De asemenea, Niculae Bădălău a declarat, la finalul unui CEx de aproape şase ore, că Congresul va avea loc undeva în februarie sau martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
cex,
birou

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici