Liderii PNL s-au reunit în şedinţă pentru a convoca congresul partidului. Noul preşedinte interimar al partidului este Gheorghe Flutur

Şedinţa BPN al PNL a început, duminică la Palatul Parlamentului, liderii liberali urmând să se întrunească, de la ora 12.00 în Consiliul Naţional pentru a convoca un congres pentru alegerea unei noi conduceri, după ce, sâmbătă, preşedintele partidului şi secretarul general au demisionat.

515 afișări
Imaginea articolului Liderii PNL s-au reunit în şedinţă pentru a convoca congresul partidului. Noul preşedinte interimar al partidului este Gheorghe Flutur

UPDATE 11:10 Noul preşedinte interimar, în funcţie până la congres, este Gheorghe Flutur.

Şedinţa Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a început, duminică, la Palatul Parlamentului.

Premierul Nicolae Ciucă a venit la şedinţă însoţit de prim-vicepreşedintele formaţiunii Rareş Bogdan. Liderii PNL nu au dat declaraţii de presă.

Reuniunea BPN va fi urmată de şedinţa extraordinară a Consiliului Naţional al PNL, care se desfăşoară tot la Palatul Parlamentului. Consiliul Naţional va decide convocarea unui congres, probabil pe 10 aprilie.

Sâmbătă, preşedintele Florin Cîţu şi secretarul general Dan Vîlceanu au demisionat din funcţii.

„Rolul acestei şedinţe era foarte simplu - de a avea o discuţie faţă în faţă cu colegii cu care am pornit la drum acum un an de zile pentru a da un suflu nou Partidului Naţional Liberal. Era o şansă pentru a le mulţumi că am lucrat împreună şi că au fost şi momente bune. (...) Aş fi vrut să îmi prezint, bineînţeles, demisia în faţa colegilor mei nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. În acest moment, am demisionat din funcţie. Aş fi vrut o discuţie serioasă cu colegii mei. Curajul, cred, le-a lipsit”, a spus Florin Cîţu.

Dan Vîlceanu spune că vrea să plece şi de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce vineri afirma că îşi dă demisia din funcţia de secretar general al PNL.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
bpn,
congres

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici