Liderii PSD, convocaţi joi la Bucureşti. Ponta aniversează 4 ani de când e preşedintele partidului

Liderii PSD din teritoriu au fost convocaţi la Bucureşti, joi, pentru a participa, alături de liderii de la centru, la o întâlnire informală, cu caracter aniversar, în condiţiile în care preşedintele partidului, Victor Ponta, aniversează împlinirea a patru ani de când a fost ales în această funcţie.

370 afișări
Imaginea articolului Liderii PSD, convocaţi joi la Bucureşti. Ponta aniversează 4 ani de când e preşedintele partidului

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Mai mulţi lideri social-democraţi din teritoriu, respectiv preşedinţi de organizaţii judeţene, preşedinţi de Consilii Judeţene şi primari de municipii reşedinţă de judeţ au confirmat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că au fost convocaţi pentru joi la Bucureşti.

Ei au precizat că vor fi prezenţi joi la o întâlnire informală, un fel de Comitet Executiv Naţional cu caracter aniversar.

Liderii PSD menţionaţi au precizat că la această întrevedere informală vor fi aniversaţi patru ani de când preşedintele partidului, Victor Ponta, a fost ales în această funcţie.

Întrevederea informală va avea loc, potrivit unor surse social-democrate, la un hotel din Bucureşti, în cursul după-amiezii de joi.

După această întrevedere, Victor Ponta va pleca, potrivit programului său oficial, într-o vizită la Chişinău, urmând să părăsească ţara joi searăa, la ora 19.00.

Victor Ponta a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD în data de 21 februarie 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici