Liviu Dragnea: Cred că e jignitoare pentru premierul Dacian Cioloş propunerea PNL de a intra în partid

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că propunerea liberalilor ca premierul Dacian Cioloş să intre în partid este jignitoare pentru acesta, subliniind că nu îl interesează ce face PNL şi că nu poate să-şi permită să le spună acestora ce să facă.

638 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Cred că e jignitoare pentru premierul Dacian Cioloş propunerea PNL de a intra în partid

Liviu Dragnea: Cred că e jignitoare pentru premierul Dacian Cioloş propunerea PNL de a intra în partid (Imagine Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Cred că e jignitoare pentru Dacian Cioloş, cel puţin aşa mi se pare mie, dar am înţeles că a respins-o. Nu ştiu, sincer nu mă interesează foarte mult ce fac cei de la PNL, văd şi eu cum vedeţi şi dumneavoastră că încearcă să-şi găsească busola, să-şi găsească calea. Nu prea reuşesc. Am înţeles că au făcut invitaţie şi unui domn avocat respectabil şi respectat să preia organizaţia Bucureşti", a declarat Dragnea.

De asemenea, preşedintele social democrat a spus că este problema premierului şi că nu poate să-şi permită să dea sfaturi sau să analizeze viaţa internă a unui partid pentru că nu are o funcţie în stat.

"Domnul Cioloş, este problema dumnealui până la urmă, cred că trebuie să şi-o gestioneze. Eu am spus mai demult şi spun demult că eu o să mă abţin să dau sfaturi sau să fac analize despre viaţa internă a unui partid. Cred că este problema lor. Eu, neavând o funcţie în stat, nu pot să-mi permit să spun unuia sau altuia să plece de la şefia partidului", a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici