Liviu Dragnea: Eu şi Tăriceanu îi scriem oficial lui Juncker să-i cerem explicaţii despre atitudinea Comisiei Europene

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, joi, că a vorbit cu omologul său de la ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru ca săptămâna viitoare să îi scrie împreună preşedintelui CE, Jean-Claude Juncker, pentru a-i cere oficial explicaţii despre atitudinea Comisiei faţă de România.

5158 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Eu şi Tăriceanu îi scriem oficial lui Juncker să-i cerem explicaţii despre atitudinea Comisiei Europene

Liviu Dragnea: Eu şi Tăriceanu îi scriem oficial lui Juncker să-i cerem explicaţii despre atitudinea CE

„Am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, săptămâna viitoare vreau să trimitem o scrisoare oficială preşedintelui Juncker să cerem explicaţii de ce Comisia Europeană are astfel de atitudini, pentru că astfel de atitudini nu pot avea decât o singură raţiune: să sădească neîncrederea în programul de guvernare pentru ca investiţiile străine să vină mai puţine”, a spus Dragnea la Româna Tv.

„Acum nu există niciun indicator economic care să trezească o îngrijorare reală din partea Comisiei Europene sau din partea FMI. Şi atunci îţi pui întrebarea: Nu cumva asta se intenţionează, ca România să fie stopată?”, a adăugat Dragnea.

Dragnea a reacţionat astfel la avertismentele şi recomandările transmise recent atât de Comisia Europeană, cât şi de FMI, legate de depăşirea pragului de deficit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici