Liviu Dragnea, ironic privind dosarul fostei soţii: Este un caz de mare corupţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, pe un ton ironic, că dosarul în care Bombonica Prodana (fostă Dragnea) a fost audiată la DNA este ”un caz de mare corupţie” şi a spus că nu are ce comenta.

917 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, ironic privind dosarul fostei soţii: Este un caz de mare corupţie

Liviu Dragnea, ironic privind dosarul fostei soţii: Este un caz de mare corupţie (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

”Pe cazul ăla chiar nu am ce să spun. Cazul este foarte clar, un caz de mare corupţie. Ce să comentez eu aici?”, a declarat, ironic, Liviu Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat despre declaraţia lui Sebastian Ghiţă, din plenul Camerei Deputaţilor, care făcuse referire la faptul că fosta soţie a lui Dragnea este acuzată pentru că acum 10 ani nu şi-a denunţat două colege că au întârziat la serviciu.

”Nu ştiu ce a spus Sebi Ghiţă în plen. E bine să îşi vadă fiecare de familia lui”, a răspuns Dragnea.

Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, este urmărită penal de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Fapta ar fi fost comisă în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, potrivit unui comunicat al DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici