Codrin Ştefănescu anunţă că Liviu Dragnea s-a externat singur din spital. Liderul PSD a avut o întâlnire joi cu social-democraţii

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea s-a externat singur din spital, deşi medicii i-au recomandat să se opereze. Preşedintele PSD a avut o întâlnire, joi, cu social-democraţii la sediul partidului din Kiseleff.

3597 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu anunţă că Liviu Dragnea s-a externat singur din spital. Liderul PSD a avut o întâlnire joi cu social-democraţii

Codrin Ştefănescu anunţă că Liviu Dragnea s-a externat singur din spital. Liderul PSD a avut o întâlnire joi cu social-democraţii

„Da, s-a externat singur. Medicii i-au recomandat să se opereze, numai că pacientul nu vrea să se opereze şi atunci i-au dat un anumit tratament, i-au făcut infiltraţii, ce se face la această problemă. A avut o întâlnire cu noi astăzi (joi - n.r.) la Kiseleff. CEx va fi luni”, a afirmat Codrin Ştefănescu, joi penru MEDIAFAX.

Liviu Dragnea a fost internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul PSD are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de Codrin Ştefănescu.

La Comitetul Executiv al PSD de lunea viitoare, social-democraţii vor valida lista partidului pentru alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Florin Iordache. Reuniunea social-democraţilor va fi condusă de Liviu Dragnea.

Întrebat de MEDIAFAX dacă unul dintre subiecte va viza remanierea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiţiei, Iordache a spus că nu, precizând că „după ce terminăm cu discuţia despre europarlamentare, după aceea mai discutăm şi de alte probleme”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici