Liviu Dragnea s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor şi cu preşedintele Comisiei pentru intelligence

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, miercuri, în SUA, cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, Ed Royce, precum şi cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes.

8372 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor şi cu preşedintele Comisiei pentru intelligence

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor (Imagine Facebook)

"Ieri (miercuri, n.r.) am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, domnul Ed Royce. A fost o discuţie agreabilă despre relaţiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile", a scris, joi, Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

 

"I-am transmis la rândul meu ataşamentul României faţă de parteneriatul strategic cu SUA, precum şi angajamentul guvernului de la Bucureşti de a dezvolta relaţiile politice şi economice dintre cele două ţări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că România va fi în continuare un pilon de încredere al relaţiilor transatlantice", a adăugat Dragnea.

"Am avut ieri (miercuri, n.r.) o discuţie aplicată cu domnul Devin Nunes, preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii. Subiectele abordate au vizat combaterea terorismului şi a ameninţărilor comune care vizează statele noastre, în contextul mesajelor foarte ferme transmise pe acest subiect de către preşedintele ales Donald Trump", a mai precizat, joi, Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

"L-am asigurat că România va fi în continuare la fel de implicată, iar dânsul şi-a exprimat aprecierea pentru modul în care a decurs colaborarea dintre SUA şi ţara noastră în această privinţă", a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici