Lucian Bode, despre „administraţiile pesediste”: Lipsă totală de viziune

Exodul spre Bucureşti este o problemă pentru judeţul Buzău, iar „administraţiile pesediste nu şi-au propus să ţină resursa umană acasă şi să o valorifce local pentru dezvoltarea judeţului, ceea ce este o lipsă totală de viziune”, spune secretarul general al PNL, Lucian Bode.

73 afișări
Imaginea articolului Lucian Bode, despre „administraţiile pesediste”: Lipsă totală de viziune

”Exodul spre Bucureşti este o problemă pentru acest judeţ, care goleşte judeţul de tineri în general. Administraţiile pesediste constat că nu şi-au propus să ţină resursa umană acasă şi să o valorifce local pentru dezvoltarea judeţului. Este o lipsă totală de viziune. Liberalii în administraţiile pe care le conduc au demonstrat că au o viziune sănătoasă asupra dezvoltării şi focusul pe comunităţi şi cetăţean. PNL aplică cel mai eficient model de dezvoltare, iar acele comunităţi prosperă”, spune la Buzău Lucian Bode.

Un bun administrator de judeţ sau localitate, adaugă el, se preocupă să fie bine locuitorilor, nu de bunăstarea lui.

„La Buzău, abordarea pe principiul <Merge şi aşa> nu mai convinge şi lumea începe să se convingă de asta. Efort minim, rezultate modeste. Altfel cum vă explicaţi că un judeţ cu potenţialul judeţului Buzău are indicatorii socio-economici sub media naţională în ceea ce priveşte PIB-ul pe cap de locuitor, cu 33% mai mic decât valoarea la nivel naţional, o rată a şomajului de peste 5%, cu mult peste media naţională şi o valoare a câştigului salarial mediu net cu 23% mai mică decât valoarea la nivel naţional. Acest parcurs trebuie inversat şi o poate face echipa liberală, cu un program ambiţios pro-investiţii şi cu profesionişti în administraţie. Faptul că A7, autostrada Moldovei, a fost relansată sub guvernarea liberală din 2020 nu mai este un secret nici pentru adversarii noştri”, încheie Bode.

PNL şi PSD susţin candidaţi comuni în mai multe localităţi sau judeţe, inclusiv în Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici