MApN prezintă joi bilanţul pe anul 2013. Participă preşedintele Băsescu

Ministerul Apărării Naţionale prezintă, joi, bilanţul pe anul 2013, la eveniment urmând să participe şi preşedintele Traian Băsescu.

251 afișări
Imaginea articolului MApN prezintă joi bilanţul pe anul 2013. Participă preşedintele Băsescu

MApN prezintă joi bilanţul pe anul 2013. Participă preşedintele Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit anunţului de presă transmis de MApN, activitatea de autoevaluare a Ministerului Apărării Naţionale pentru anul 2013 se va desfăşura, de la ora 10.00, la sediul instituţiei.

La şedinţa de bilanţ a MApN urmează să participe şi şefului statului, potrivit programului public al preşedintelui pentru ziua de joi, transmis de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Băsescu a participat şi anii trecuţi la şedinţele de bilanţ ale MApN, cu excepţia anului 2012, când şeful statului nu a participat la bilanţul ministerului pe 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici