Marko Bela, după discuţia cu Negoiţă: Îl susţinem pe Klaus Iohannis

Liderul UDMR, Marko Bela, l-a informat, luni, pe premierul desemnat, Liviu Negoiţă, în cadrul întâlnirii pe care au avut-o la sediul Guvernului, că Uniunea îşi menţine în continuare propunerea ca primarul Klaus Iohannis să fie prim-ministru.

22 afișări
Imaginea articolului Marko Bela, după discuţia cu Negoiţă: Îl susţinem pe Klaus Iohannis

Preşedintele UDMR, Marko Bela (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte situaţia actuală, UDMR în continuare este pe aceeaşi poziţie - susţinem propunerea iniţială, pe Klaus Iohannis", a declarat Marko, pentru MEDIAFAX, după întâlnirea pe care a avut-o cu Negoiţă.

Liderul Uniunii a menţionat că i-a comunicat premierului desemnat că UDMR nu are în acest moment vreun motiv pentru care ar trebui să se gândească la schimbarea acestei decizii.

"Domnul Negoiţă cunoştea poziţia noastră, am vorbit şi ieri (duminică - n.r.) prin telefon, deci nu era o noutate pentru domnia sa, deci a înţeles că nu ne schimbăm în acest moment poziţia", a adăugat senatorul UDMR.

El a menţionat că a fost vorba despre "o mică discuţie de o jumătate de oră" cu Liviu Negoiţă şi că UDMR îl apreciază pe acesta pentru activitatea sa de primar.

Liderul UDMR, Marko Bela, a avut luni dimineaţă, la Palatul Victoria, o întâlnire de aproximativ 25 de minute cu premierul desemnat, Liviu Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici