Mihai Fifor: Raportacii lui Iohannis fac plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează

Secretarul general al PSD Mihai Fifor îl acuză pe Klaus Iohannis că a plătit oameni să facă plângeri la Facebook pentru a închide conturile celor care îl critică pe pe şeful statului în mediul online. „PNL a aruncat în luptă o nouă specie-raportacii”, a mai spus social-democratul.

699 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor: Raportacii lui Iohannis fac plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează

Mihai Fifor: Raportacii lui Iohannis fac plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează

„De vreo două zile, după ce Iohannis a refuzat în mod ruşinos dezbaterea, PNL a aruncat în luptă o specie nouă activişti online: -raportacii-. Spre deosebire de postaci, care sunt plătiţi să-l laude pe preşedinte, -raportacii- au misiunea de a trimite în mod coordonat plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează pe Herr Iohannis. Ca în multe alte cazuri, algoritmii Facebook sunt păcăliţi şi chiar se închid sau se suspendă conturile celor care şi-au permis să spună că Iohannis este un fricos. Este o nouă formă de cenzură, realizată de „raportacii cu simbrie” ai lui Iohannis, pe lângă embargoul din presa internaţională, impus prin blocada corespondenţilor locali, faţă de orice ştire care arată că -împăratul este gol-”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Social-democratul îi transmite şefului statului că politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare au sfârşit prost.

„Herr Iohannis, vă spun un adevăr istoric: toţi politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare a propriului popor au sfârşit-o prost!”, a subliniat Fifor.

Taguri:
fifor,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici