Mihai Şeitan şi Bogdan Aurescu ar putea deţine portofolii în Guvernul Croitoru

Mihai Şeitan a fost propus de către PDL pentru postul de ministru al Muncii, iar Bogdan Aurescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, este o variantă analizată pentru portofoliul de ministru de Externe, au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, surse politice.

29 afișări
Imaginea articolului Mihai Şeitan şi Bogdan Aurescu ar putea deţine portofolii în Guvernul Croitoru

Mihai Şeitan şi Bogdan Aurescu ar putea deţine portofolii în Guvernul Croitoru (Montaj foto)

Cele două propuneri au fost analizate în discuţia de la Guvern dintre reprezentanţii PDL şi premierul desemnat Lucian Croitoru, fără să fie luată o decizie finală.

"La acest moment nu s-a stabilit încă dacă viitorul Guvern va fi format exclusiv din tehnocraţi, iar discuţiile mai continuă", au arătat sursele citate.

Aproape toţi miniştrii PDL s-au adunat la Palatul Victoria, pentru discuţii cu Boc şi Croitoru.

Premierul interimar Emil Boc a declarat că la discuţia de vineri de la Guvern cu premierul desemnat Lucian Croitoru i-a oferit acestuia sprijin politic pentru formarea noului Cabinet, inclusiv cu "resurse umane".

Emil Boc a precizat însă că decizia finală privind noul Cabinet îi va aparţine în totalitate lui Lucian Croitoru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici