Miniştrii de externe din nouă state ale Flancului Estic, întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis

Miniştrii de Externe ai celor nouă state aliate ale Flancului Estic - Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria - care se vor afla în România pentru a participa la reuniunea "Formatul Bucureşti", vor fi primiţi marţi de către preşedintele Klaus Iohannis.

1430 afișări
Imaginea articolului Miniştrii de externe din nouă state ale Flancului Estic, întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis

Miniştrii de externe din nouă state ale Flancului Estic, întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, pe agenda de discuţii se vor afla stadiul implementării deciziilor adoptate la Summitul NATO de la Varşovia din iulie anul acesta, precum şi alte aspecte de interes legate de situaţia de securitate din regiune. "Faptul că România găzduieşte această reuniune reprezintă o reconfirmare a rolului ţării noastre la nivel regional şi în cadrul NATO", se mai arată în sursa citată.

"Formatul Bucureşti" a fost consacrat ca atare prin reuniunea la nivel de şefi de stat şi de guvern găzduită la Bucureşti pe 4 noiembrie 2015, la iniţiativa preşedintelui României şi a omologului său polonez, Andrzej Duda.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici