Miniştrii interimari nu vor fi plătiţi şi pentru activitatea de la ministerele cedate de PSD

Miniştrii interimari nu vor fi plătiţi şi pentru activitatea prestată suplimentar, la ministerele cedate de PSD, ci vor fi remuneraţi în continuare cu aceleaşi indemnizaţii, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

21 afișări
Imaginea articolului Miniştrii interimari nu vor fi plătiţi şi pentru activitatea de la ministerele cedate de PSD

Miniştrii interimari nu vor fi plătiţi şi pentru activitatea de la ministerele cedate de PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"Miniştrii interimari nu vor primi niciun leu în plus, rămân cu cât au acum, nimic în plus", a spus Boc, răspunzând unei întrebări a presei pe această temă.

Premierul Emil Boc a anunţat, joi, componenţa noului Guvern, după demisia miniştrilor PSD, precizând că el va asigura interimatul la Ministerul Educaţiei, iar ceilalţi miniştri PDL preiau, tot cu titlu de interimat, conducerea celorlalte ministere, conduse până în prezent de social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici