Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, are rezultat pozitiv pentru COVID

  • Ministrul Culturii Lucian Romaşcanu a fost testat pozitiv pentru Covid, la revenirea din concediu.
  • Acesta spune că simptomele sunt minime şi că este vaccinat cu două doze.
255 afișări
Imaginea articolului Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, are rezultat pozitiv pentru COVID

„După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităţilor curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi... pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală”, a scris ministrul joi seara pe Facebook.

Acesta spune că a mai avut un episod de Covid 19 în noiembrie 2020 şi că este vaccinat cu două doze: „M-am protejat rezonabil, totuşi Omicron se descurcă mai bine...Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aştept întoarcerea între colegi”.

Lucian Romaşcanu a explicat că regretă că ratează astfel una dintre cele mai frumoase săptămâni ale unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naţionale.

Ministrul spune că a lipsit de la decorarea cu Ordinul Steaua României a lui Gheorghe Zamfir şi a actorului Constantin Codrescu, a ratat un concert al Orchestrei Metropolitane Bucureşti sub bagheta lui Daniel Jinga, cu Paula Seling, la Buzău, nu a putut participa la înttâlniri cu omologul său Sergiu Prodan de la Chişinău, şi că va rata spectacolul ce va avea loc sâmbătă la Teatrul Naţional, dedicat Zilei Culturii Naţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici