Mircovici: Păstrez insigna de deputat. Costurile sunt conform principiilor economiei de piaţă probabil

Secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici a declarat, luni, că din obişnuinţă nu poartă insigna de deputat, dar că o respectă şi a arătat că probabil costurile acesteia sunt stabilite conform principiilor economiei de piaţă.

216 afișări
Imaginea articolului Mircovici: Păstrez insigna de deputat. Costurile sunt conform principiilor economiei de piaţă probabil

Mircovici: Păstrez insigna de deputat. Costurile sunt conform principiilor economiei de piaţă probabil (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

Mircovici le-a spus ziariştilor că nu a fost informat cât costă insigna de deputat.

"Insigna o păstrez, la fel cum le-am păstrat pe celelalte două: dintr-o obişnuinţă nu am purtat-o nici în celalalte două legislaturi şi n-o port nici acum, dar asta nu înseamnă că n-o respect şi costurile sunt stabilite conform principiilor economiei de piaţă probabil", a explicat Mircovici.

El a arătat că de costurile insignelor de deputat se ocupă chestorii Camerei şi nu secretarul acestui for legislativ.

Întrebat dacă suma de 62 de lei pentru insigna de deputat este mare sau mică, Mircovici a arătat că, din punctul lui de vedere, "întotdeauna lucrurile cele mai eficiente sunt cele care costă cel mai puţin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici