Morega: Antonescu este un mincinos, doar CNEx m-ar fi putut demite

Deputatul Dan Morega a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că singurul for din PNL care l-ar fi putut demite ar fi fost Consiliul Naţional Executiv, respingând astfel declaraţiile făcute de Crin Antonescu, conform căruia luni ar fi fost programată demiterea fostului lider de filială.

32 afișări
Imaginea articolului Morega: Antonescu este un mincinos, doar CNEx m-ar fi putut demite

Morega: Antonescu este un mincinos, doar CNEx m-ar fi putut demiten (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

Morega a menţionat că mulţi şefi de organizaţii judeţene, membri în Consiliu, l-au sunat în cursul zilei pentru a-i cere să nu plece din partid, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deputatul a menţionat că şefii de organizaţii pot fi schimbaţi din funcţie de un singur for statutar, respectiv Consiliul Naţional Executiv.

"Crin Antonescu e un mincinos pentru că Biroul Permanent nu are competenţa de a mă demite. Eu dacă rămâneam să candidez câştigam alegerile cu vreo 80% şi eram preşedinte de filială în continuare. Am luat partidul în Gorj de la 6% şi l-am adus la 18%, iar colegii din organizaţie ştiu ce am făcut eu pentru ei şi pentru filială, iar asta o ştiu şi colegii din ţară care mă sună să-mi ceară să nu plec din Partidul Naţional Liberal", spune Morega.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Dan Ilie Morega şi-a dat demisia din partid pentru că urma să fie destituit, luni, din funcţia de lider la PNL Gorj, precizând că, deşi Morgea a adus totdeauna un minus de imagine partidului, este o pierdere ca orice plecare.

Deputatul Dan Ilie Morega şi-a anunţat, joi, demisia din PNL, susţinând, într-o conferinţă de presă, că nu are nicio înţelegere cu un alt partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici